Inca din 1991, pasiunea si dorinta de a aduce ceva nou pe piata romaneasca s-a materializat in ceea ce avea sa insemne mai tarziu AG COMEXIM SRL. Initial o companie romano – suedeza , AG Comexim a adunat in portofoliul sau de-a lungul anilor companii si brand-uri de renume mondial precum Victorinox – Elvetia (1996), Leatherman – SUA,  Opinel – Franta, MagLite – SUA, Herbertz – Germania, Muela – Spania, Stanley – SUA, .
O colaborare frumoasa si fructuoasa am avut-o si cu Securidev (acum Dom Romania) – Franta, colaborare care a durat 10 ani.
Ne-am construit cu grija si prin propriile forte un portofoliu important de clienti  apartinand categoriilor diverse si am ajuns astfel sa castigam premii importante – locul 1 in Top Afaceri Romania 2011 pe sectorul 5 locul 1 Ghift”s Show 2006 – singurul concurs de obiecte promotionale din Romania – targ de productie publicitara,  locul 23 in topul national al firmelor private 2008 . Suntem nelipsiti de la targurile de profil – BSDA ( Black Sea Defense and Aerospace), INDAGRA, Vanatoare si Pescuit si ne focusam mereu atentia spre clientii nostri.

Suntem dedicati si punem pret pe calitate, inainte de cantitate.

AG COMEXIM SRL este  certificat  ISO 9001 : 2008.

Brand-uri

Herbertz
Puma
Buck
Marttini
Mora